Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın kapisinda panik bar kolu panik anında bapnın rahatlıkla açılması kucakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Ancak yangındaki panik takkadak ansızın binaya buyurmak isteyen profesyonel sıfır kişilerin bu hareketinin önlenmesi fakat yangın merdiveni kapısının haricen açılmasının önlenmesi ile muhtemel olacaktır.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi kalıp takkadak kapının muhtemel olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapısı müstacel çıkış midein kullanılacaksa o devir lüzumlu koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel boyut anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya mevsuk birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin esenlıklı çdüzenışması ve bapyı sonuç kapatması gerekir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabilinden strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, daha çatı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duygulu davranılmalıdır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri zirdaki şekilde sıralanabilir:

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat diğer kapı imalatları üzere değildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sayesinde alevlerin denetleme şeşna hileınmasında destek evet ve yangının yayılmasını engeller.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe usturuplu şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı onayını alarak imalat alışverişlemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz yangın kapısı binada daha itimatlı bir meydan yaratmaya olanak tanıyoruz. Bizimle takkadak iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı fen alabilirsiniz.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar konulevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride çevrilmiş kalabilir.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni çekim derunin kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını bina etmek binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page